Scroll To Top

STUDENT STAGIAIRES

BREMER & DE ZWAAN is op zoek naar ambitieuze student stagiaires die zich in een vergevorderd stadium van hun studie bevinden en bij voorkeur zowel ondernemingsrechtelijke als i.e.-rechtelijke vakken hebben gevolgd.

Enthousiaste studenten met een daadwerkelijke juridische interesse, die van aanpakken weten en graag kennis willen maken met de realiteit van de juridische praktijk zullen zich bij ons thuis voelen.

Tot de werkzaamheden van de stagiaire horen onder meer:
Het assisteren in de praktijk van de advocaten, het bijwonen van rechtszaken en besprekingen, het assisteren bij het opstellen van processtukken en correspondentie, het doen van praktijk-gerelateerd onderzoek (dossiers, regelgeving, literatuur, artikelen, jurisprudentie), het opstellen van notities en alle overige voorkomende werkzaamheden.

Er zal een marktconforme stagevergoeding worden voldaan.

Belangstellenden wordt verzocht met een overtuigend en aanstekelijk cv en cijferlijst, per e-mail, ter attentie van Corstiaan Kan (ckan@bremerdezwaan.nl) te reageren. De stage wordt bij voorkeur gelopen in een aaneengesloten periode van twee maanden.

Bezoekadres:
Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam

Postadres:
Postbus 15530
1001 NA Amsterdam

+31 20 5305500
office@bremerdezwaan.nl